Anuntul de ULTIMA ORA al E.ON Pentru Clienti, Schimbari MAJORE pentru Facturile Romanilor

Anuntul ULTIMA ORA E.ON Clienti Schimbari MAJORE Facturile Romanilor

E.ON ii informeaza in mod oficial pe toti clientii din Romania, printr-un anunt de ultim moment, despre o serie de schimbari foarte importante in legatura cu facturile pe care le vor primi pentru consumul pe care il realizeaza lunar, iar asta pentru ca o serie de modificari legislative impun aceste modificari.

E.ON vorbeste mai jos despre noua lege care a fost promulgata cu privire la plafonarile preturilor pentru energie incepand cu data de 1 ianuarie 2023, ele urmand a fi valabile pana pe 31 martie 2025, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre preturi diferite in functie de consumul realizat.

Puteti vedea mai jos explicatiile complete ale E.ON Romania cu privire la noile plafonari de preturi pentru fiecare tip de client casnic in parte, in functie de consumul total pe care il realizeaza fiecare lunar, si e bine sa va uitati cu atentie, pentru ca in baza acestor cifre veti primi si facturile acasa de la companie.

E.ON Romania va trebui sa mai primeasca de la anumiti clienti documente pentru plafonari in anumite locuri de consum, conform Legii 357/2022, insa mai multe despre asta sunt disponibile direct pe website-ul companiei de energiei, si e bine sa intrati acolo pentru a descoperi toate informatiile.

Ce e nou pentru clientul casnic de electricitate ? În perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025, prețul final la care vei fi facturat va fi maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus dacă : a) vei consuma lunar între 0 și 100 kWh inclusiv; b) utilizezi dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor; c) ai în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani în cazul în care urmează o formă de învăţământ.

Reprezinți o familie monoparentală și ai în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învațământ. Vei plati maximum 0,80 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar între 100,01 și 255 kWh inclusiv Vei consuma lunar între 100,01 și 255 kWh inclusiv. Vei plati maximum 1,30 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar peste 255 kWh.