Orange a Decis, ce Telefoane le da GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Orange Decis Telefoane GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti care-i folosesc serviciile in toata tara, inca are inainte de Craciun vesti grozave pentru clienti, iar asta pentru ca le da gratuit telefoane mobile, daca sunt dornici sa profite de tot. Cei de la Orange au decis sa dea gratuit 3 telefoane mobile clientilor care aleg sa se inscrie la newsletter-ul pe care compania il trimite in mod constant cu oferte pentru serviciile sale.

Orange a hotarat sa dea gratuit un iPhone 12, un Samsung GALAXY A13, si un OPPO Reno7 5G in cadrul acestei promotii, trei telefoane nu chiar atat de noi, dar suficient de bune pentru a satisface destule nevoi, mai ales ca sunt oferite gratuit. Orange incearca sa convinga mai multi romani sa se inscrie la newsletter-ul pe care-l are, iar ideea in sine este una foarte buna, mai ales ca nu vorbim totusi despre telefoane care sa nu fie interesante.

Orange a Decis, ce Telefoane le da GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Orange ne cere doar sa intram in pagina dedicata pentru inscriere la newsletter, care este disponibila in cadrul website-ului sau in momentul de fata, si sa ne scriem adresa de email pe care ar trebui sa primim mesajele sale. Dupa ce primim un mesaj de “bun venit” de la Orange, trebuie sa confirmam inscrierea la newsletter, si implicit la promotie, direct din email-ul trimis de catre companie, asa ca e important sa nu ignorati acest aspect.

Orange are aceasta campanie, teoretic, deschisa pentru toti clientii care sunt abonati si la newsletter, deci in mod teoretic inclusiv cei care s-au inscris in trecut ar trebui sa participe la campania prin care le sunt oferite gratuit telefoanele. Orange explica pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta campanie speciala, care nu se va termina anul acesta, deci abia anul viitor ati putea primi eventualul telefon castigat ca si premiu.

Orange nu e singurul grup de telecomunicatii care desfasoara campanii de acest gen in momentul de fata, astfel ca daca sunteti client al altuia, puteti sa va uitati deasemenea pentru a vedea daca exista vreo campanie speciala.