Iata De Cate Ori a Amanat Vladimir Putin Invazia Ucrainei

Iata De Cate Ori a Amanat Vladimir Putin Invazia Ucrainei

Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei pe 24 februarie 2022, insa inainte de acel moment, presedintele Rusiei a amanat de cateva ori acest moment, asta dupa ce a avut discutii cu seful Statului Major al Armatei Rusiei, Valery Gerasimov, dar si cu  ministrul apararii Sergei Shoigu, adica oamenii cu care se consulta si acum.

Vladimir Putin a amanat de nu mai putin de 3 ori invazia Ucrainei inainte de a decide intr-un final sa le ordone trupelor ruse sa treaca granita in tara invadata, insa nu se stie foarte clar cat a durat acest proces, si cand a dorit initial presedintele Rusiei sa invadeze tara care se lupta de 10 luni de zile sa-si pastreze independenta.

Vladimir Putin a luat decizia invaziei in baza datelor pe care le-a primit de la consilierii sai militari, date care se pare ca nu s-au dovedit a fi chiar atat de bune, pana la urma, iar asta pentru ca la 10 luni din momentul in care primele tancuri ruse au trecut granita in Ucraina, rusii au pierdut mai mult decat au castigat.

“Putin a amânat de trei ori data invaziei Ucrainei. Vladimir Putin a amânat de trei ori planificata invadare a Ucrainei de către Rusia, după ce s-a consultat cu șeful Statului Major rus Valery Gerasimov și cu ministrul Apărării Serghei Șoigu, potrivit lui Vadym Skibitsky, un șef adjunct al agenției de informații militare a Ucrainei.”