Recordul WhatsApp Anuntat in Mod Oficial pentru Miliarde de Oameni

Recordul WhatsApp Anuntat Mod Oficial Miliarde Oameni

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu miliarde, peste miliarde, de oameni care-i folosesc platforma pentru a comunica in fiecare zi, iar pentru toti dintre ei a facut un anunt oficial extrem de important despre care ar trebui sa stie toata lumea, pentru ca este unul impresionant.

WhatsApp afirma ca in perioada in care jucatorii echipelor Frantei si Argentinei executau loviturile de departajare de la sfarsitul finalei Campionatului Mondial de Fotbal 2022 din Qatar, se inregistrau nu mai putin de 25 de milioane de mesaje trimise in fiecare secunda in cadrul platformei de mesagerie, un real record.

WhatsApp vorbeste mai jos despre acest record impresionant care ne arata inca o data cat de multa lume foloseste de fapt platforma de mesagerie pentru a comunica, insa stiam deja ca exista foarte multi oameni care sunt dornici sa profite de serviciile sale pentru a transmite mesaje oriunde, si oricand.

WhatsApp inregistreaza de obicei recorduri de acest gen de Craciun, sau de Anul Nou, insa iata ca finala Cupei Mondiale din 2022 se dovedeste a fi un eveniment cel putin la fel de important pentru intreaga omenire, ceva ce desigur ca n-ar trebui sa vina ca vreo surpriza prea mare, in final, pentru noi.

“Realizarea de noi înregistrări din toate timpurile. Peste 25 de milioane de mesaje pe secundă în timpul loviturilor de departajare! Mă bucur că am făcut parte din ea.”