Decizia ENEL de ULTIMA ORA Pusa in Aplicare pentru Clientii din Romania

Decizia ENEL ULTIMA ORA Pusa Aplicare Clientii Romania

Enel, companie principala in Romania pentru furnizarea de servicii de gaze naturale si energie electrica, ii anunta in mod oficial pe clientii sai din toata tara in legatura cu o decizie de ultima ora care se aplica deja, si care va avea impact pentru toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata oriunde in tara noastra.

Enel vorbeste mai jos despre faptul ca in 26 decembrie toate magazinele sale din tara vor fi inchise, angajatii sarbatorind cea de-a doua zi de Craciun, masura aceasta fiind aplicata inclusiv de catre alte companii importante din Romania, asa ca nu vorbim despre ceva care sa nu mai fie pus in aplicare de catre altcineva.

Conform celor de la Enel Romania, incepand cu data de 27 decembrie lucrurile vor reveni la normal, astfel ca vom putea merge in locatiile din toata tara pentru a rezolva orice fel de probleme am avea, si desigur ca e mai simplu sa facem o programare in prealabil pentru a nu astepta sa intram pentru a discuta cu un angajat.

Enel Romania explica mai jos ceea ce vom putea face in urmatoarele zile in care mai totul va fi inchis in Romania, platforma sa online MyEnel fiind de mare ajutor pentru a obtine informatii despre facturi, pentru a face plati, si nu doar atat, asa ca merita sa avem in vedere tot ceea ce ne este pus la dispozitie prin intermediul sau.

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, magazinele noastre, pe care le-am pregătit de sărbători, vor fi închise. Te așteptăm cu drag în magazinele noastre înainte de Crăciun, precum și începând cu 27 decembrie. Înainte să pornești către noi, verifică programul de sărbători. Îți reamintim să folosești cu încredere serviciile noastre digitale, pentru operațiuni precum plata facturii, transmiterea indexului, verificarea soldului, solicitarea copiei facturii și multe altele.

În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit. Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.