Volodimir Zelenski Dezvaluie ce a Pierdut Rusia in Primul An de Razboi cu Ucraina

Volodimir Zelenski Dezvaluie ce a Pierdut Rusia in Primul An de Razboi cu Ucraina

Volodimir Zelenski dezvaluie ceea ce a pierdut Rusia in primul an de razboi cu Ucraina, iar asta pentru ca ambele tari au luptat foarte serios pentru ceea ce au avut de cucerit in lunile in care s-au scurs din momentul in care primele tancuri au trecut granita si au ajuns in localitatile de pe teritoriul Ucrainei.

Volodimir Zelenski spune ca desi Rusia a pierdut tot in anul 2022, Vladimir Putin vrea sa compenseze pierderile cu propagandistii care ii sustin actiunile in momentul de fata, insa ramane de vazut pentru cat timp va mai fi sustinut presedintele rus in actiunile pe care le desfasoara in cadrul razboiului.

“„Rusia a pierdut tot ce era posibil în acest an”. Președintele Volodymyr Zelensky a declarat pe 25 decembrie că, în ciuda blitzkrieg-ului eșuat al Kremlinului și a înfrângerilor pe prima linie, forțele ruse vor încerca în continuare să facă restul anului „întunecat și dificil”.

„Rusia a pierdut tot ce era posibil în acest an”, a spus Zelensky. „Dar el (președintele rus Vladimir Putin) încearcă să compenseze pierderile sale cu viclenia propagandiștilor săi în urma atacurilor cu rachete asupra țării noastre, asupra sectorului nostru energetic”.”