Volodimir Zelenski Vorbeste despre Obiectivele Nationale ale Ucrainei in 2023

Volodimir Zelenski vorbeste despre obiectivele nationale ale Ucrainei in anul 2023, razboiul cu Rusia fiind cea mai mare problema cu care se confrunta tara in momentul de fata, insa presedintele si Guvernul incearca sa se asigure de faptul ca populatia va supravietui.

Volodimir Zelenski urmeaza sa se adreseze Parlamentului Ucrainei pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample in cursul urmatoarelor luni, obiectivul national fiind de a castiga razboiul dus impotriva Rusiei.

“Săptămâna aceasta va fi importantă pentru Ucraina din punct de vedere politic. Intrăm în anul următor și trebuie să păstrăm o înțelegere comună a obiectivelor noastre naționale.

Desigur, aceasta este eliberarea pământului nostru de inamic, precum și restaurarea Ucrainei, întoarcerea poporului nostru acasă, apropierea în continuare a statului nostru de parteneri cheie, deschiderea de noi oportunități pentru Ucraina în lume – toate acestea sunt sarcini pentru viitorul apropiat. Și nu numai pentru stat, ci și pentru fiecare dintre noi.

În curând îmi voi prezenta punctul de vedere asupra implementării acestor sarcini în Mesajul anual către Rada Supremă privind situația externă și internă a Ucrainei. Vreau ca acest mesaj să nu fie un raport, ci conversația noastră despre anul care vine.

Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care luptă pentru independența noastră! Mulțumim tuturor unităților forțelor noastre de apărare, care apropie înfrângerea inamicului! Glorie Ucrainei!”