TRUCUL WhatsApp pe iPhone si Android despre care PUTINA Lume Stie

TRUCUL WhatsApp iPhone Android PUTINA Lume Stie

WhatsApp, aplicatia de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori din intreaga lume in momentul de fata, are un truc extrem de important despre care putini dintre oameni stiu in momentul de fata, iar asta pentru ca el nu este foarte usor de identificat de catre oamenii care folosesc aplicatia in mod obisnuit.

WhatsApp a implementat in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android o functie speciala care ne permite sa fixam in partea superioara a ecranului de conversatii pana la 3 converstii cu persoane importante pentru noi, astfel incat sa le gasim foarte rapid, daca avem mai multe conversatii active in fiecare zi.

Cei de la WhatsApp Messenger au implementat aceasta functionalitate pe iPhone si Android in exact acelasi mod, astfel ca oricine poate sa profite de tot pentru a se bucura de posibilitatea de a putea comunica foarte rapid cu oricare dintre persoanele apropiate, sau cu persoane din grupurile de conversatii din care facem parte.

WhatsApp Messenger are mai jos explicatia oficiala pentru utilizarea acestui truc pe oricare dintre telefoanele iPhone si Android care pot accesa platforma, asa ca merita sa fiti atenti la informatii pentru a fi siguri ca beneficiati de acest truc foarte util.

Funcția de fixare a conversațiilor vă ajută să găsiți mai ușor până la trei conversații, permițându-vă să le fixați în partea de sus a listei de conversații. Pe iPhone: Glisați spre dreapta conversația pe care vreți să o fixați, apoi atingeți Fixați.

Pe Android: Atingeți lung conversația pe care vreți să o fixați, apoi atingeți Fixați conversația. Pe iPhone: Glisați spre dreapta conversația fixată, apoi atingeți Anulați fixarea. Pe Android: Atingeți lung conversația fixată, apoi atingeți Anulați fixarea.