Hotararea BANCA Transilvania cu o Schimbare MAJORA pentru Toti Clientii Romani

Hotararea BANCA Transilvania Schimbare MAJORA Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial hotarare extrem de importanta cu o schimbare majora pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca masurile pe care ea vrea sa le implementeze pentru cei care-i folosesc serviciile vor fi disponibile de la inceputul anului 2023, si vorbim despre plati instant in euro.

BANCA Transilvania a lansat un serviciu care permite incasarea instanta in euro a banilor pe care alte persoane ni-i trimit, ceva ce desigur ca este o veste excelenta, insa mai mult decat atat, banca va permite inclusiv platile instant in euro catre conturile anumitor banci din Romania, dar si din alte tari din Europa.

Desigur ca nu exista informatii cu privire la momentul in care BANCA Transilvania va decide sa lanseze in mod oficial acest serviciu pentru clientii din toata Romania, insa a spus ca totul se va intampla la inceputul anului 2023, deci teoretic nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand va fi totul oferit oficial.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de multi romani au nevoie de servicii de acest gen, asa ca ideea de a le oferi este una extrem de buna, si trebuie doar sa asteptam pentru ca totul sa fie oferit in mod oficial in perioada urmatoare, chiar daca inca nu stim foarte sigur cand se va intampla acest lucru.

BT a lansat încasările instant în euro, serviciu gratuit prin care persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii, prin una dintre băncile din Europa care fac parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement).

Serviciul s-a bucurat de impact chiar de la lansare: din prima zi, aproape 15% din încasările clienților BT în euro sunt instant. Banca pregătește pentru începutul anului viitor lansarea plăților instant în euro. Detalii aici.