Informatiile ENGIE de ULTIMA ORA cu Masuri IMPORATANTE pentru Facturile Romanilor

Informatiile ENGIE ULTIMA ORA Masuri IMPORATANTE Facturile Romanilor

ENGIE, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale romanilor, a publicat o serie de informatii de ultima ora despre care trebuie sa stie toti clientii care beneficiaza de pe urma serviciilor pe care compania le furnizeaza in fiecare luna in toata Romania.

ENGIE vorbeste mai jos despre felul in care se plafoneaza in continuare preturile pentru gazele naturale care sunt livrate romanilor in momentul de fata, iar asta pentru ca plafonarea preturilor s-a prelungit pana in 31 martie 2025, chiar daca pretul final platit de catre consumatori nu se modifica in vreun fel acum.

Informatiile pe care cei de la ENGIE Romania le transmit clientilor au menirea de ii anunta in legatura cu modificarile pe care legea recent promulgata de catre presedintele Romaniei le aduce, ele aplicandu-se in principal pentru serviciile de energie electrica, pentru cele de gaze naturale modificarile fiind mai mici.

ENGIE Romania spune ca nu trebie depus vreun document special pentru a beneficia de plafonarea preturilor conform noii legi promulgate in Romania, astfel ca nu trebuie decat sa ne bucuram de faptul ca pretul pe care-l platim pentru energie electrica si gaze naturale ramane unul mic in momentul de fata.

A modificat ceva pentru clienții casnici de gaze naturale noua lege 357 /2022 ? Da, însă modificarea vizează doar perioada de aplicare a prețului plafonat : aceasta a fost extinsă până la 31 martie 2025. În continuare, nu este necesară transmiterea de documente, iar prețul final plafonat rămâne 0,31 lei/kWh cu TVA inclus.