Decizia WhatsApp care este Schimbata, Modificarea Importanta din iPhone, Android

Decizia WhatsApp Schimbata Modificarea Importanta iPhone Android

WhatsApp a luat cu ceva timp in urma o decizie foarte importanta in baza careia a decis sa implementeze in cadrul aplicatiei platformei de mesagerie o functionalitate foarte importanta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, si este una pe care foarte multi dintre utilizatori au apreciat-o pana in momentul de fata.

WhatsApp a implementat posibilitatea de a trimite mesaje care dispar dupa o anumita perioada de timp de la vizualizare, sau imediat dupa ce sunt vizualizate, ceva ce desigur ca nu e simplu de realizat, dar ceva care a fost foarte apreciat de catre foarte multa lume dupa ce a fost anuntat in mod oficial de companie.

WhatsApp lucreaza in secret in momentul de fata la implementarea unei modificari in baza careia aplicatia de mesagerie ne va permite sa pastram mesajele care au fost trimise cu o perioada de expirare pe iPhone si Android, o decizie care mai mult ca sigur va bucura extrem de multa lume care in momentul de fata dorea asta.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp Messenger va avea si un meniu special in care vom putea vedea mesajele pe care am decis sa le pastram, chiar daca au fost trimise cu o perioada de expirare, asa ca vom putea vedea foarte rapid oricare dintre cele care trebuiau sa dispara, dar care in final au ramas.

WhatsApp Messenger lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare in total secret, insa pana acum nu au aparut informatii cu privire la momentul in care totul va fi lansat in mod oficial pentru noi, asa ca ramane de vazut cand anume se va intampla in mod oficial acest lucru, si trebuie sa avem rabdare.

Decizia WhatsApp Schimbata Modificarea Importanta iPhone Android retinere