Masura WhatsApp Mult Asteptata pe Telefoanele iPhone si Android

Masura WhatsApp Mult Asteptata Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face in sfarsit, in secret, o schimbare de mult asteptata pe telefoanele iPhone si Android, masura pe care compania din spatele celei mai mari platforme de mesagerie o ia fiind una care ne va ajuta sa blocam mult mai usor oricare dintre contactele care ne deranjeaza, si cu care nu vrem sa mai vorbim.

WhatsApp a decis ca posibilitatea de blocare a unui contact nu trebuie sa fie in mod obligatoriu legata de accesarea unei conversatii pe iPhone si Android, ci ar trebui sa fie posibila inclusiv cu o scurtatura care acum va fi implementata inclusiv in sectiunea de conversatii pe care o vedem in aplicatie.

WhatsApp a luat aceasta decizie fara a anunta in prealabil ceea ce intentioneaza sa faca, dar chiar si asa, dezvoltarea in secret a unei asemenea schimbari este o decizie foarte interesanta, iar imaginea de mai jos arata foarte clar cum vom putea sa blocam foarte rapid orice contacte in doar cateva secunde.

Procesul de a bloca un contact in WhatsApp Messenger nu se va schimba in vreun fel dincolo de adaugarea unei scurtaturi, astfel ca blocare va interzice interactiunea dintre acel contact si noi, doar ca multumita acestei noutati totul va fi mult mai simplu de realizat, dar numai dupa ce schimbarea va fi lansata oficial.

WhatsApp va implementa aceasta modificare abia dupa ce va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, asa ca e bine sa avem rabdare pana cand totul va fi suficient de bine gandit pentru ca experienta pe care compania americana ne-o ofera va fi suficient de buna pentru a nu ne crea si probleme de utilizare.

Masura WhatsApp Mult Asteptata Telefoanele iPhone Android blocare interfata