Vestile GROZAVE Ale DIGI RCS & RDS pentru MILIOANELE de Clienti din Romania

Vestile GROZAVE DIGI RCS & RDS MILIOANELE Clienti Romania

DIGI RCS & RDS are vesti grozave pentru milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra anuntandu-si beneficiarii de servicii in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si despre care trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

DIGI RCS & RDS vorbeste in cadrul website-ului sau despre faptul ca oricare dintre clientii care beneficiaza de servicii de televiziune pot alege sa vada meciurile din Premier League in format 4K multumita optiunii 4K, disponibila in momentul de fata pentru oricine are un televizor capabil sa redea continut 4K.

Conform celor de la RCS & RDS, in aceste zile urmeaza sa fie transmise mai multe meciuri din Premier League prin intermediul canalelor 4K oferite impreuna cu aceasta extraoptiune speciala, iar printre ele se numara Manchester United – Manchester City, Tottenham – Arsenal, sau Fulham – Chelsea, deci avem ce sa vedem in weekend.

RCS & RDS explica in cadrul website-ului sau si o parte dintre beneficiile care sunt oferite pentru romanii din intreaga tara, iar mai jos aveti cateva detalii cu privire la ele, asa ca va puteti face o idee cat se poate de clara cu privire la ceea ce ne este oferit de catre compania romaneasca in momentul de fata daca alegem extraoptiunea 4K.

Fie că-i spui Ultra HD sau 4K, înseamnă același lucru: UEFA Champions League, Formula 1, Roland Garros în direct la calitate maximă. HD înseamnă foarte bine. Ultra HD înseamnă cel mai bine. Toate imaginile sunt mai clare și mai bogate cromatic.

UEFA Champions League, La Liga, Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice, multe altele sunt în direct pe canalele DIGI 4K și Eurosport 4K. Ești la DIGI, deci nu tot ce bun e scump, dimpotrivă! Doar 5 Lei/lună pentru experiența Ultra HD. Poți viziona la calitate 4K, dacă ai deja un televizor cu tehnologie 4K, Ultra HD.