Ucraina a Primit Mii de Tancuri, Vehicule de Lupta si Nu Numai, Iata Lista

Ucraina Primit Mii Tancuri Vehicule Lupta Nu Numai Iata Lista

Ucraina s-a bucurat de un ajutor incredibil de mare din partea tarilor “aliate” care o sustin in razboiul pe care il duce impotriva Rusiei in momentul de fata, iar o lista facuta de catre cei de la Bloomberg ne arata cat de multe au fost oferite ucrainienilor pana in momentul de fata, cifrele fiind impresionante.

Ucraina a primit peste 410 tancuri sovietice, 300 de vehicule de lupta, 95 de lansatoare de rachete, 300 de obuziere remorcate, sau 59 de sisteme de aparare antiaeriana, toata aceasta tehnica de lupta suplimentand cea ce avea armata ucraineana, adica un numar redus de vehicule militare invechite.

“Aliații au furnizat Ucrainei peste 4.000 de sisteme de arme începând cu 24 februarie 2022. Până acum, Ucraina a primit 410 tancuri din epoca sovietică; 300 de vehicule de luptă de infanterie, dintre care 250 sunt de proiectare sovietică și 1.100 de vehicule blindate de transport de trupe.

Aliații au furnizat, de asemenea, 925 de vehicule protejate împotriva minelor; peste 1.540 de vehicule de mobilitate de infanterie; 300 de obuziere remorcate; 95 de lansatoare de rachete multiple și peste 59 de sisteme de apărare aeriană, potrivit Bloomberg.”