Vestea DIGI RCS & RDS de ULTIMA ORA pentru Milioane de Romani din Toata Tara

australian open DIGI RCS & RDS eurosport 4K

DIGI RCS & RDS, grupul romanesc de telecomunicatii cu peste 10 milioane de clienti activi in toata Romania in momentul de fata, transmite o veste de ultima ora pentru milioane de clienti, iar asta pentru ca a decis sa ii anunte pe toti in legatura cu faptul ca se pot bucura de Australian Open in format 4K acum.

DIGI RCS & RDS transmite meciurile de tenis de la Australian Open in format 4K prin intermediul extraoptiunii 4K, ea oferindu-ne acces la canalele de televiziune Eurosport 4K si DIGI 4K, deci putem vedea meciurile la calitate inalta, asa cum merita sa fie vazute transmisiunile de acest gen in momentul de fata.

Avand in vedere ca Australian Open este deja in desfasurare, daca inca nu ati activat extraoptiunea 4K pentru abonamentul vostru de televiziune de la DIGI RCS & RDS, atunci poate ca ar fi bine sa faceti acest lucru, iar asta pentru ca o buna parte din competitie s-a desfasurat deja, asa ca merita sa va bucurati si de restul acum.

DIGI RCS & RDS le permite oricaror clienti care au abonamente de televiziune sa activeze extraoptiunea 4K in momentul de fata, inclusiv online, dar pentru a vedea efectiv meciurile, este necesar sa aveti un televizor care este capabil sa redea continut 4K, si e bine sa stiti acest lucru de la bun inceput inainte sa activati extraoptiunea.

Din fața televizorului, direct în primul rând la Melbourne. Susține-ți preferații la calitate Ultra HD. Game, set, match cu extraopțiunea 4K! Doar 5 lei/lună! Gata? Perfect! Hai să vezi primul turneu de Mare Șlem din 2023.

Extraopțiunea 4K îți aduce 3 canale Ultra HD cu sport în direct și documentare despre natură, totul la cea mai înaltă fidelitate. Televiziunea e despre experiențe: un gol la vinclu, o depășire la limită, un rever excepțional, un peisaj care-ți taie respirația.

australian open DIGI RCS & RDS eurosport 4K meciuri tenis