Hotararea Rompetrol pentru Benzinariile in care Alimenteaza Romanii din Tara

Hotararea Rompetrol Benzinariile Alimenteaza Romanii Tara

Rompetrol, una dintre cele mai mari companii care vinde combustibil in Romania pentru milioane de oameni din toata tara, a anuntat in mod oficial o hotarare care vizeaza benzinariile pe care le are pe intregul teritoriu al Romaniei, iar asta pentru ca dezvaluie ceea ce ofera gratuit pentru oricine chiar acum.

Rompetrol vorbeste mai jos despre faptul ca da gratuit 10 carduri de combustibil in valoare de 150 de LEI fiecare, 5 pe Facebook si 5 pe Instagram, oricaror romani care decid sa participe la promotia care se desfasoara acum, si la care putem sa ne inscriem fara a face chiar atat de multe, dupa cum puteti vedea mai jos.

Conform celor de la Rompetrol, pentru a castiga oricare dintre cardurile de carburant care sunt oferite gratuit, trebuie doar sa votam unul dintre cei doi influenceri din postarea de mai jos, sau cea de pe Instagram, lasand un comentariu care sa contina si optiunea noastra vis-a-vis de care dintre cei doi ar trebui sa castige.

Rompetrol nu este la prima promotie de acest gen, dar le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de carduri de carburant cu ajutorul carora vor putea sa-si alimenteze masinile la oricare dintre benzinariile sale din tara, deci merita sa ne uitam cu atentie la aceasta promotie pe care o ofera in momentul de fata.

Cu #efixSDiesel55 motorul e atât de silențios încât… votezi câștigătorul și poți câștiga tu #LaMareleFix. Spune-ne în comentarii cine s-a descurcat cel mai bine, Diana sau Bogan, și poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de combustibil în valoare de 150 lei.

Alegerea castigatorilor se va realiza random, prin tragere la sorti, dintre participantii care, prin comentariile lor, au sustinut/votat unul dintre cei doi influenceri prezenti in filmul Efix S Diesel 55, episodul 3. Obligatoriu, comentariul trebuie sa aiba exprimata optiunea (vot) pentru unul dintre cei doi influenceri.