Informatiile E.ON Extrem de IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti din Romania

Informatiile E.ON Extrem IMPORTANTE Milioane Clienti Romania

E.ON, companie pe care milioane de clienti din intreaga Romanie se bazeaza pentru livrarea de energie electrica si gaze naturale, a publicat o serie de informatii extrem de importante pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie cum se determina factura lunara de electricitate.

E.ON a publicat aceste informatii pentru a-i ajuta pe romani sa inteleaga mai bine de ce li se cer anumite sume de bani pentru consumul pe care-l au in mod lunar, fie ca e vorba despre facturare in baza conventiei de consum, sau in baza indexului citit si transmis de catre noi in fiecare luna, cand se permite acest lucru.

Informatiile pe care E.ON Romania le-a publicat ar trebui intelese de catre toti cei care primesc lunar facturi in baza consumului pe care il inregistreaza, iar asta pentru ca vorbim despre modalitatea in care se compun facturile pe care le primim de la companie, iar detaliile oferite sunt esentiale pentru a sti ce platim.

E.ON Romania furnizeaza in mod regulat informatii de acest gen pentru a-i ajuta pe clientii din toata Romania sa inteleaga foarte clar pentru ce anume platesc, iar asta pentru ca exista foarte multi romani care cer informatii detaliate cu privire la banii pe care ii cheltuie lunar pentru energia pe care o consuma.

E.ON determină valoarea facturii pentru energia electrică consumată pe baza măsurătorilor sau estimărilor efectuate conform reglementărilor şi pe baza tarifului/preţului prevăzut în contract. La facturarea în funcție de consum estimat, pentru fiecare interval de facturare, se emite o factură de estimare. Dacă la sfârşitul intervalului de citire există diferenţe, se procedează la regularizare.

Energia electrică furnizată este facturată de către furnizor pe baza energiei electrice furnizate în intervalul de facturare şi, după caz, pe baza altor mărimi utilizate la facturare, conform reglementărilor specifice: preluarea şi validarea datelor de consum; determinarea valorii facturii; întocmirea şi emiterea facturilor; transmiterea facturilor; soluţionarea contestaţiilor privind facturile.