Informarile OMV de ULTIMA ORA pentru Milioane de Romani si Benzinarii

Informarile OMV ULTIMA ORA Milioane Romani Benzinarii

OMV, lant important cu multe benzinarii deschise in diverse localitati din Romania in momentul de fata, transmite doua informari de ultima ora pentru toti romanii care ajung in cadrul acestora, iar asta pentru ca le aduce tuturor in atentie faptul ca a pregatit o serie de noutati extrem de interesante de acum.

OMV vorbeste in primul rand despre o promotie speciala care se desfasoara pana pe data de 22 ianuarie in Romania, iar in cadrul ei a decis sa ofere 5.000 de puncte in cadrul aplicatiei OMV MyStation, ele putand fi transformate in diverse produse, sau servicii, in functie de ceea ce avem nevoie la un moment dat, sau altul.

Pentru a avea sansa de a primi aceste 5.000 de puncte gratuite pe care OMV Romania le ofera, trebuie doar sa urmam pasii de mai jos, iar apoi sa asteptam pentru a vedea daca suntem alesi drept castigatori in cadrul acestei campanii speciale, ea fiind derulata pentru o perioada foarte limitata de timp acum.

OMV Romania vorbeste deasemenea si despre faptul ca ne ofera puncte duble in cadrul aplicatie MyStation in momentul in care cumparam orice produse VIVA, asa ca merita sa fiti atenti si la acest lucru daca decideti sa alimentati in benzinariile din toata tara, asta daca nu boicotati deja lantul de benzinarii.

La ce temperatură rezistă OMV MaxxMotion Performance Diesel ? Urmărește-l pe Costin Giurgea, lasă-ne răspunsul tău în comentarii până pe 22 ianuarie și poți câștiga 5.000 puncte în aplicația OMV MyStation, pe care să le transformi în produsele și serviciile tale preferate. Asigură-te că ai dat like paginii OMV Filling Stations, ca să nu ratezi următorul concurs.

Până pe 15 martie, ai puncte duble în aplicația OMV MyStation la orice achiziție în magazinele VIVA din stațiile OMV. Iar punctele te aduc mai aproape de produsele și serviciile tale preferate. Descarcă aplicația și bucură-te de beneficii.