Instiintarea Orange pentru MILIOANE de Clienti, ce da GRATUIT Acum

Instiintarea Orange MILIOANE Clienti GRATUIT Acum

Orange a publicat o instiintare pentru clientii din toata Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara anuntandu-si in mod oficial clientii in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit, iar pentru a obtine totul nu trebuie sa faca atat de multe, asa ca oricine poate avea o sansa de a intra in posesia oricaror modele.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca ofera gratuit clientilor din Romania cate un telefon Apple iPhone 12, Samsung Galaxy A13, Oppo Reno7 5G, daca aleg sa se inscrie la newsletter-ul pe care il are creat pentru a ii ajuta pe romani sa afle mai multe informatii despre ofertele pe care le are in mod constant.

Conform celor de la Orange Romania, trebuie sa ne inscriem la acest newsletter direct de pe website-ul sau, si sa confirmam inscrierea prin mesajul care ne vine pe email, iar apoi vom intra in mod automat in tragerea la sorti pentru a castiga oricare dintre cele trei modele de telefoane mobile oferite.

Orange Romania deruleaza aceasta campanie speciala in toata Romania in momentul de fata, iar asta inseamna ca oricine se poate inscrie pentru a participa la promotie atat timp cat ea este activa, iar asta pentru ca va fi activa doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, si e bine sa profitam de tot.

Începe anul cu un telefon nou. Când te abonezi la newsletterul Orange, afli primul cele mai noi oferte și ai șansa să câștigi un super telefon. Veștile bune ajung întâi la mine. Abonează-te la newsletter, află primul cele mai noi oferte Orange și poți câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri puse în joc: Apple iPhone 12, Samsung Galaxy A13, Oppo Reno7 5G.