Informarea MOL Romania cu o Decizie MAJORA pentru Benzinariile din Toata Tara

Informarea MOL Romania Decizie MAJORA Benzinariile Toata Tara

MOL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din toata tara, le transmite romanilor o decizie foarte important despre care ar trebui sa stie acum, iar asta pentru ca a hotarat sa ne dea gratuit ceva de care putem profita fara probleme chiar acum, si n-ar trebui sa treceti cu vederea ceea ce este anuntat.

MOL Romania le spune clientilor din toata tara ca le ofera gratuit o masina Mercedez-Benz GLA 180, impreuna cu 36 de carduri de carburant in valoare de 5.000 de LEI, care pot fi folosite in oricare dintre benzinariile din tara, iar pentru a le castiga nu trebuie sa facem prea multe, conform companiei.

In baza detaliilor pe care MOL le-a oferit pentru aceasta promotie, pentru a castiga oricare dintre premiile pe care ni le ofera gratuit, trebuie doar sa alimentam cu minim 150 de LEI in oricare dintre benzinarii sale, iar asa vom putea sa ne inscriem in cadrul promotiei, pentru oricare dintre premiile care sunt oferite.

MOL deruleaza aceasta campanie speciala in benzinariile din toata Romania in momentul de fata, deci puteti merge oriunde pentru a profita de tot, atat timp cat campania inca este in derulare, si poate ca ar trebui sa va uitati cu atentie la tot, pentru ca s-ar putea sa regretati daca ratati aceasta sansa oferita de catre companie.

Oferă-i mașinii tale extra putere în orice sezon. Cu #MOL #EVO #DieselPlus ai asigurată o pornire uşoară chiar și după o noapte rece. În plus, alimentările de minimum 150 de lei îți aduc 2 X sanse în cursa pentru o Mercedes-Benz GLA 180! Mai multe detalii!

36 de Carduri de Carburant cu valoarea unitară de 5000 lei, oferite prin trageri la sorți săptămânale, pe toată durata campaniei, EXCLUSIV pentru înscrierile prin intermediul aplicației MOL Go.