Masura ENEL de ULTIMA ORA, de ce este IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Masura ENEL ULTIMA ORA IMPORTANTA Clientii Romani

ENEL a anuntat in mod oficial o masura de ultima ora foarte importanta pentru clientii din toata Romania, o masura despre care trebuie sa stie un numar cat mai mare dintre cei care platesc lunar pentru energie electrica si gaze naturale, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie cu impact pentru multa lume.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca in data de 27 ianuarie 2023 organizeaza o sesiune de intrebari si raspunsuri cu privire la plafonarea preturilor pentru energie in baza noii legi adoptate la final de an 2022 in tara noastra, astfel ca puteti afla informatii detaliate cu privire la banii pe care va trebui sa ii platiti pe facturi.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, sesiunea de intrebari si raspunsuri va avea in centru un manager al ENEL Romania care cunoaste noile reglementari legale privind plafonarea preturilor, si va putea oferi informatii detaliate cu privire la modul in care se aplica acestea pentru diverse tipuri de clienti, si diverse situatii.

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe clientii din tara sa inteleaga mult mai bine cum se aplica plafonarile pentru preturi, iar asta pentru ca vorbim despre modificari in raport cu felul in care se ofereau reducerile anterior, asa ca e bine sa stiti care sunt noile conditii, si daca puteti ajunge sa beneficiati de ele, sau nu.

Ce presupune noul pachet de măsuri de sprijin pentru consumul de energie electrică valabil începând cu 1 ianuarie 2023? Cum se aplică plafonarea pe factura mea de energie? Răspunsurile acestea și multe alte informații îți sunt oferite de colega noastră Ioana Krekan, Manager Activation and Billing, într-o demonstrație live pe pagina noastră de Facebook.

Click pe butonul „Participă” pentru a fi notificat în momentul în care începe sesiunea noastră live- pe 27 ianuarie, începând cu ora 14:00. Ne vedem online!