Vestile Orange Romania pentru Clienti, ce le este Oferit GRATUIT in Weekend

orange romania Biethigheim – CSM București Rapid - Kastamonu champions league

Orange Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata tara in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca in weekend li se ofera gratuit posibilitatea de a vedea meciurile de handbal din Champions League, in care evolueaza echipe romanesti.

Orange Romania vorbeste mai jos despre meciurile Biethigheim – CSM București si Rapid – Kastamonu, ele fiind transmise astazi de la orele 15:00 si 17:00 prin intermediul canalului Orange Sport 3, disponibil gratuit in cadrul Orange TV Go, pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa foloseasca platforma.

Champions League este cea mai importanta competitie europeana de handbal, iar Orange ne transmite meciul celor de la CSM Bucuresti, in cadrul caruia Cristina Neagu ar putea atinge numarul de 1.000 de goluri inscrise in aceasta competitie, o realizare cu adevarat impresionanta din multe puncte de vedere.

Orange transmite de ceva vreme multe competitii sportive in Romania, astfel ca a vedea si aceasta transmisiune facuta de catre grupul de telecomunicatii nu este ceva complet neobisnuit, mai ales ca exista foarte multi romani care sunt intr-adevar dornici sa urmareasca aceste competitii de pe propriile dispozitive.

Lupta celor doua echipe românești în Liga Campionilor la handbal continuă. Cristina Neagu mai are nevoie de 5 reușite pentru a trece de borna a 1000 de goluri în acest campionat. Astăzi, nu rata meciurile Biethigheim – CSM București, de la ora 15:00, și Rapid – Kastamonu, de la ora 17:00, pe Orange Sport 3, canal disponibil gratuit în #OrangeTVGo.