GRATUIT la Kaufland! Se dau MII de Vouchere de 800 de LEI Clientilor din Romania

GRATUIT Kaufland dau MII Vouchere 800 LEI Clientilor Romania

Kaufland ii anunta in mod oficial astazi pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le da mii de vouchere de cumparaturi in valoare de 800 de LEI fiecare, si lantul de hypermarket-uri cu sute de magazine in toata tara ne spune ca ofera aceasta campanie speciala pentru oricare dintre romani acum.

Kaufland explica mai jos in ce conditii ofera aceste vouchere de cumparaturi pentru romanii care sunt dornici sa profite de o campanie speciala pe care o are in derulare in momentul de fata, iar asta pentru ca trebuie sa respectati un regulament de participare, altfel nu veti avea sansa de a castiga vreun premiu.

6.000 de vouchere de cumparaturi in valoare de 800 de LEI fiecare sunt oferite de catre Kaufland Romania, in fiecare saptamana fiind organizate trageri la sorti pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura de surprizele speciale care au fost pregatite pentru noi de companie.

Kaufland Romania are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce trebuie sa facem pentru a participa la aceasta campanie speciala, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la toate promotiile, iar apoi sa alegeti daca vreti intr-adevar sa participati la promotie, sau nu, in baza regulilor existente.

Cum poți câștiga? Cumpără minimum 3 produse din paginile roșii și cele albastre semnalizate în revista digitală. După achiziția acestor produse, înscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe website și poți câștiga, în fiecare săptămână unul dintre cele peste 6000 de premii, în valoare 800 lei (valoare brută) fiecare. Succes!