AVERTIZARE a BANCA Transilvania cu un Mesaj Extrem de SERIOS pentru Clientii Romani

AVERTIZARE BANCA Transilvania Mesaj Extrem SERIOS Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari din Romania, si din Europa de Est, a emis o avertizare cu un mesaj extrem de serios care ii vizeaza pe toti clientii sai din tara noastra, iar asta pentru ca le aduce in atentie marele pericol de a deveni un caraus de bani pentru persoane care nu le doresc tocmai binele.

BANCA Transilvania explica mai jos ceea ce inseamna sa fii un caraus de bani, iar in esenta totul implica transferarea unor sume de bani catre diverse conturi, oamein obisnuiti fiind folositi in moduri de acest gen pentru a ajuta la ascunderea identitatii detinatorilor reali ai acelor sume de bani care sunt transferate.

Conform celor de la BANCA Transilvania, oamenii obisnuiti pot fi racolati in diverse medii pentru a deveni carausi de bani pentru necunoscuti, retelele de socializare fiind una dintre principalele metode prin care oamenii sunt pacaliti s aintre in retele de acest gen, fara a li se explica foarte clar ceea ce se intampla.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin avertizari de acest gen pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta deoarece fenomenul este unul care a luat amploare in ultimii 2 ani de zile, asa ca trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce se intampla in asemenea cazuri.

O persoană te roagă să transferi niște bani și îți oferă comision atractiv? Poate fi o înșelătorie. Cărăuș de bani este persoană care primește și transferă, în numele și pentru alte persoane, bani primiți ilegal, în schimbul unui comision. Verifică bine de tot anunțurile cu mesaje atractive, primite prin e-mail, văzute pe anumite site-uri de angajare sau din social media.

Vrei să faci bani ușor?, Vrei să faci bani de acasă? Uneori, aceste anunțuri folosesc chiar mărci comerciale pentru a crea aparanta de legitimitate. Cum funcționează scenariul? Noul angajat (cărăușul) va fi îndemnat să comunice contul bancar sau să își deschidă cont la banca.