Instiintare a E.ON Oficiala si IMPORTANTA pentru Clientii Romani din Tara

Instiintare E.ON Oficiala IMPORTANTA Clientii Romani Tara

E.ON a publicat o instiintare foarte importanta pentru clientii romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie oamenilor, foarte multi folosindu-se de serviciile sale de electricitate si gaze naturale in tara, modalitatea prin care pot schimba furnizorul de energie, daca vor acest lucru.

E.ON explica mai jos procedura pe care oricine trebuie sa o parcurga daca este dornic sa-si schimbe furnizorul de servicii de energie in momentul de fata, procesul in sine fiind unul cat se poate de simplu de realizat, asa cum este valabil in cazul multor altor servicii similare, asa ca merita sa aveti in vedere tot.

Conform celor de la E.ON Romania, putem urma procedura de schimbare a furnizorului serviciilor de electricitate si gaze naturale direct de pe website-ul sau, astfel incat totul sa se faca mult mai rapid decat in mod obisnuit, cand vorbim despre procedura normala de vizitare a unui magazin pentru proceusl birocratic.

E.ON Romania le ofera romanilor aceasta procedura simpla pentru a ii ajuta sa faca trecerea mai rapida catre un alt furnizor de servicii de energie, insa desigur ca inclusiv in aceasta situatie trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa se realizeze asa cum trebuie, chiar daca ar putea dura destul de mult, in final.

La E.ON, schimbarea furnizorului o poți face online, simplu și rapid: accesează website-ul, selectează categoria „Am un contract pe numele meu cu un alt furnizor și vreau să devin client E.ON” și utilitatea de care ai nevoie, apoi urmează pașii indicați. Semnezi contractul cu mouse-ul pe ecran apoi, aștepți vești de la noi.

Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică/gaze naturale stabilește etapele procesului, modalitatea de stingere a obligațiilor de plată, precum și schimbul de date dintre clientul final și operatorii economici implicați în proces.