Volodimir Zelenski Vorbeste despre Lupta Anticoruptie din Ucraina

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Lupta Anticoruptie din Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre lupta anticoruptie din Ucraina pe care statul sau o duce pentru a se asigura ca obiectivele de aderare la Uniunea Europeana si NATO vor fi duse la bun sfarsit intr-o perioada cat mai scurta de timp.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre masurile luate de catre autoritatile ucrainiene in urma scandalurilor recente care au zguduit Guvernul si Administratia Prezidentiala, ele punand intr-o lumina indoielnica ajutoarele venite din Occident.

“Astăzi este o zi fructuoasă pentru statul nostru – fructuoasă în confruntarea cu cei care au încercat și acum să slăbească Ucraina. Nu vom permite nimănui să ne slăbească statul.

Mulțumesc tuturor oamenilor legii care au demonstrat astăzi puterea legii și a statului. Mulțumim guvernului Ucrainei pentru răspunsul prompt al personalului.

În special, șefii de vamă au fost demiși astăzi. Împotriva unora dintre cei disponibilizați au fost inițiate proceduri disciplinare.

Din păcate, în unele domenii, singura modalitate de a garanta legitimitatea este schimbarea liderilor împreună cu implementarea schimbărilor instituționale.

Schimbarea atat cat este necesar pentru ca pana la urma oamenii sa nu se murdareasca in posturi.

Astăzi, Serviciul de Securitate al Ucrainei, Serviciul de Securitate al Ucrainei, Biroul de Securitate Economică și Parchetul au efectuat zeci de percheziții și alte acțiuni în diferite regiuni în cadrul procedurilor penale deschise.

Și despre oameni diferiți. Se simte miscarea catre justitie. Și dreptatea va fi asigurată.

Curățenia proceselor din structurile Ministerului Apărării și al Forțelor de Apărare în general este deosebit de importantă.

Orice aprovizionare internă, orice achiziție, totul trebuie să fie absolut la fel de curat și onest ca și aprovizionarea externă pentru apărarea noastră. Cine intervine în acest lucru nu va rămâne în structurile relevante.

Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care ne ajută să obținem armele de care avem nevoie! Mulțumim tuturor celor din lume care ne susțin! Glorie Ucrainei!”