Bakhmut Rezista, Anuntul lui Volodimir Zelenski privind Atacurile Rusiei

Volodimir Zelenski anunta faptul ca orasul Bakhmut inca rezista in fata atacurilor constante ale Rusiei, iar asta in ciuda tuturor zvonurilor care anuntau faptul ca localitatea a fost incercuita, si urmeaza sa fie complet cucerita de catre rusi.

Volodimir Zelenski le multumeste soldatilor armatei ucrainiene care inca mai reusesc sa respinga atacurile armatei ruse, dar si a grupului Wagner, localitatea fiind distrusa intr-o foarte mare masura din cauza bombardamentelor lansate fara oprire.

“Astăzi am ținut o altă întâlnire a Stavka – multe întrebări. Cheia sunt acțiunile noastre în prima linie. În Donețk și în alte zone.

O atenție specială – la Bakhmut. Apărarea noastră, încercările ocupantului de a înconjura orașul și de a ne sparge apărarea acolo. Ne opunem. Și mulțumesc fiecărui soldat care oferă această opoziție cu rezistența sa!

Separat, voi nota astăzi luptătorii brigăzilor 54 și 93 separate mecanizate, batalionul 15 separat al brigăzii 128 de asalt montan. Vă mulțumesc, soldaților, pentru curaj și indomnibilitate, pentru stabilitatea atât de necesară în Ucraina.

Am luat în considerare și astăzi la Stavka aprovizionarea soldaților noștri cu muniție. Artileria este unul dintre factorii cheie. Ca de obicei, au raportat comandantul-șef și comandanții de divizie. Șeful serviciului de informații a raportat despre planurile actuale ale ocupantului.

Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Slavă tuturor celor care lucrează pentru țara noastră!”