Netflix: TOP 10 cele mai Urmarite Filme in Romania in Ultima Saptamana

Netflix TOP 10 cele mai Urmarite Filme Romania Ultima Saptamana

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, le-a dezvaluit in mod oficial romanilor un top 10 al celor mai populare filme si seriale din tara noastra in ultima saptamana, el avand la baza preferintele oamenilor in materie de continut disponibil in cadrul platformei.

Netflix are un website special in cadrul caruia dezvaluie informatii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al preferintelor romanilor, iar acest top 10 se refera la saptamana care s-a incheiat in data de 5 februarie, deci informatii cu privire la preferintele din saptamana in care ne aflam nu au fost publicate.

Netflix spune ca filmele Mirciulica, F9: The Fast Saga, Let Him Go, Weddings, Christenings and Funerals, You People, Viking Wolf, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, Colors of Love, Pamela, a love story, Infiesto, sunt cele mai populare din Romania in ultima saptamana, fix in ordinea de mai sus, de la 1 la 10.

Listele pe care Netflix le publica au menirea de a ne ajuta sa vedem ceea ce urmaresc si alte persoane, pentru a descoperi continut care ne-ar putea intresa, iar asta pentru ca biblioteca vasta, de mii de filme, nu face chiar atat de simpla descoperirea de titluri care ne-ar putea fi pe plac, asa ca e bine sa vedem si la ce se uita alti oameni.

Netflix TOP 10 cele mai Urmarite Filme Romania Ultima Saptamana Romania

Netflix are in sectiunea sa speciala de pe website multe informatii importante cu privire la tipurile de continut care sunt disponibile pentru noi, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce este disponibil, merita sa va uitati cu atentie pentru a descoperi titlurile voastre favorite in momentul de fata.