Notificarea DIGI RCS & RDS, ce da 6 Luni cu 50% REDUCERE pentru MILIOANE de Romani

Notificarea DIGI RCS & RDS 6 Luni 50% REDUCERE MILIOANE Romani

DIGI RCS & RDS, una dintre companiile cele mai mari din Romania care are milioane de clienti in toate colturile tarii, i-a anuntat oficial pe clientii proprii, dar si pe cei care nu sunt clienti, in legatura cu faptul ca urmeaza sa ofere reducere de 50% petnru o perioada de 6 luni de zile pentru serviciile de internet.

DIGI RCS & RDS reia, practic, o campanie pe care a mai derulat-o in trecut pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le-a mai oferit oamenilor posibilitatea de a se bucura de internet la jumatate de pret timp de 6 luni de zile, indiferent ce abonament de internet este ales de catre romani, deci oricine poate profita.

Pentru a beneficia de reducerea de 50% timp de 6 luni de zile la abonamentele de internet pe care RCS & RDS le are, trebuie sa semnam contracte care u o perioada de valabilitate de 24 de luni de zile, si sa le mentinem active in toata aceasta perioada, deci e bine sa stiti in avans ce se va intampla.

RCS & RDS va avea aceasta oferta noua valabila incepand cu perioada imediat urmatoare in Romania, astfel ca ea nu e accesibila deocamdata in website-ul celor de la DIGI, sau in magazinele din toata tara, asa ca cel mai probabil abia incepand de maine o vom putea activa pentru a profita de aceste beneficii speciale care vor fi disponibile.

Pe locuri! Fiți gata! Vine Netuarie! La DIGI începe cea mai avantajoasă ofertă la internet. În curând, poți alege orice abonament de internet cu 50% reducere, în primele 6 luni. NU rata oferta!