Vestea WhatsApp cu un SECRET Major Dezvaluit pentru iPhone si Android

Vestea WhatsApp SECRET Major Dezvaluit iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, are dezvaluit in mod oficial un secret foarte important despre care ar trebui sa stie chiar acum foarte multi dintre utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie in mod regulat, iar asta pentru ce modificarea facuta e una foarte buna.

WhatsApp a decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o modificare importanta in baza careia vom putea partaja pana la 100 de poze si clipuri video catre oricare dintre persoanele cu care purtam conversatii, fie private, fie in grupurile de conversatii din care facem parte, deci noutatea e una care nu trebuie trecuta cu vederea.

WhatsApp creste limita de la doar 30, cat impunea pana acum cand venea vorba despre selectarea de poze si filme pe care le putem trimite catre alte persoane, insa trecerea la 100 ii va convinge pe mai multi oameni sa le trimita altora continut multimedia in numar mai mare, ceea ce nu e tocmai o idee prea rea.

Deocamdata cei de la WhatsApp Messenger testeaza aceasta modificare in mod neoficial in cadrul versiunilor beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, asa cum se intampla in mod regulat cu multe dintre modificarile pe care le vedem facute de catre compania americana pentru utilizatorii din toata lumea.

WhatsApp Messenger mai lucreaza si la alte modificari in aceasta perioada, astfel ca nu este exclus sa vedem si alte surprize foarte interesante oferite in viitor, doar ca trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa ne fie oferite in mod oficial, chiar daca va fi nevoie de timp pentru ca asta sa se intample.

Vestea WhatsApp SECRET Major Dezvaluit iPhone Android limita multimedia