Anunturile ENGIE cu IMPORTANTE Informatii Oficiale pentru Clientii Romani

Anunturile ENGIE IMPORTANTE Informatii Oficiale Clientii Romani

ENGIE, una dintre companiile pe care foarte multi romani din intreaga tara se bazeaza acum pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, le transmite in mod oficial romanilor informatii cu privire la modalitatile in care pot fi folosite cardurile de energie pentru compensarea facturilor la energie acum.

ENGIE explica mai jos faptul ca nu se pot retrage bani cash de pe cardurile de energie, dar si ca ajutorul oferit de catre statul roman expira la 31 decembrie 2023, asta desigur daca nu va mai exista vreo alta lege care va aduce o prelungire a termenului pana la care ne vor fi oferiti bani ca si compensare pentru preturile ridicate.

In ceea ce priveste declaratia pe propria raspundere care trebie completata de catre beneficiari, cei de la ENGIE Romania vorbesc mai jos despre faptul ca ea trebuie completata in anumite situatii, inclusiv in cele in care nu se poate stabili cati oameni locuiesc in acelasi loc de consum, iar acest lucru este foarte important.

ENGIE Romania explica mai jos de ce trebie sa completeze aceasta declaratie anumite persoane pentru a se putea folosi cardurile de energie in vederea plafonarii pretului care este platit pentru energie electrica, asa ca este foarte important sa aveti in vedere inclusiv aceste aspecte in momentul de fata in Romania.

Pot retrage numerar de pe carduri ? Nu există această posibilitate. Scopul exclusiv pentru care pot fi acordate cardurile este pentru achitarea facturilor la energie. Când expiră ajutorul ? Cardurile alocate ambelor tranșe se pot folosi până la 31 decembrie 2023 inclusiv. Sprijinul nu poate fi utilizat în afara termenului de valabilitate prevăzut anterior.

Declarația pe propria răspundere este un document care trebuie completat de potențialul beneficiar în situația în care nu se poate stabili câți oameni locuiesc la același loc de consum. Există situații în care beneficiarii nu au numele străzii trecut în cartea de identitate (figurează mai mulți la aceeași adresă). În această situație, trebuie să fie completată o declarație pe propria răspundere prin care să se menționeze câte persoane locuiesc efectiv la locul de consum.