Decizia pentru DACIA Duster 3 de IMPORTANTA MAJORA pentru Viitorul SUV

Decizia DACIA Duster 3 IMPORTANTA MAJORA Viitorul SUV

DACIA Duster 3 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar conform unor informatii venite chiar de la membri din conducerea companiei, se pare ca lansarea noii masini ar urma sa aiba loc mult mai devreme decat credea foarte multa lume.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie prezentata de catre cei de la DACIA in cursul acestui an, asa cum v-am spus in repetate randuri pana acum, si nu anul viitor, asa cum au afirmat alte zvonuri, iar confirmarea vine direct de la CEO-ul companiei Denis le Vot, in cadrul unui eveniment recent la care a participat DACIA.

DACIA Duster 3 prezentat anul acesta, va fi lansat in prima parte a anului viitor, si fix acelasi lucru s-a intamplat cu Logan 3, Sandero 3, Jogger, sau versiuniea facelift a actualului Duster, deci nu erau motive serioase sa credem ca DACIA va lua alta decizie pentru acest foarte important nou model de SUV pe care compania il vinde.

Lansarea DACIA Duster 3 in 2023 este logica, pentru ca DACIA vrea sa lanseze si Bigster, cel mai probabil anul viitor, ambele SUV-uri urmand a ajunge pe piata inaintea jumatatii anului 2025, cand intra in vigoare normele EURO 7, iar masinile vor fi omologate in continuare cu EURO 6, pentru a fi mai ieftine.

DACIA Duster 3 va veni cu extrem de multe schimbari in comparatie cu modelele actuale, si va fi mai scumpa decat masinile pe care le putem cumpara acum, dar chiar si asa, nu va fi totusi atat de scumpa precum vor fi modelele care vor avea motoare EURO 7, conform oamenilor din conducerea DACIA.