GRATIS de la Orange 15 Telefoane iPhone 14 Plus pentru Clientii Romani

GRATIS Orange 15 Telefoane iPhone 14 Plus Clientii Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, isi anunta milioanele de clienti din tara in legatura cu ceea ce le ofera gratis in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre 15 telefoane iPhone 14 Plus 128 GB care sunt oferite celor care sunt dornici sa participe la o promotie speciala acum.

Orange ofera aceste 15 telefoane in mod gratuit ca parte a promotiei Pinata Party in Romania, si daca sunteti dornici sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti pentru ca este disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania in momentul de fata, si sunt mai multe premii de care ne putem bucura acum.

Orange are campania Pinata Party deschisa pentru milioane de romani prin intermediul aplicatiei MyOrange, disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, acolo putand fi activat mecanismul de participare la promotie, insa dupa cum puteti vedea si mai jos, doar pentru o perioada foarte limitata de timp.

Pentru Pinata Party, cei de la Orange Romania ofera deasemenea inclusiv foarte multe beneficii sub forma de trafic de internet, incepand de la 10 GB, si ajungand pana la internet nelimitat, plus bonusuri in minute, SMS-uri, sau acces la extraoptiunile Orange TV, astfel ca veti avea de ce sa va bucurati, in final.

Orange Romania are pe website-ul sau detaliile acestei promotii speciale in momentul de fata, astfel ca daca sunteti cu adevarat dornici sa profitati de tot in momentul de fata, ar trebui sa va uitati cu atentie la oferta, pentru ca ea este disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp acum in Romania.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: telefoane Apple iPhone 14 Plus. Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.