Explicatiile E.ON Oficiale si Extrem de IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

Explicatiile E.ON Oficiale Extrem IMPORTANTE Toti Clientii Romani

E.ON, compania din Romania pe care romanii se bazeaza pentru livrarea de gaze naturale si energie electrica, le ofera tuturor clientilor sai o serie de explicatii extrem de importante cu privire la contributia pentru cogenerare de inalta eficienta, ea aparand pe facturile pe care romanii din toata tara le primesc.

E.ON explica mai jos de ce apare contributia de cogenerare in facturile romanilor, si care este scopul impunerii platii sale pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca toti romanii o platesc, indiferent de la care companie de energie primesc serviciile, asa ca nimeni nu este exclus in momentul de fata.

In baza informatiilor pe care E.ON Romania le furnizeaza pe website-ul sau, oricare dintre romanii care platesc facturi pentru energie, au posibilitatea de a afla in detaliu pentru ce sunt percepute sumele de bani care apar in cadrul fiecarei facturi, astfel ca in baza lor stiti unde anume sunt directionati banii lunar.

E.ON Romania are pe website-ul sau inclusiv informatii cu privire la explicatii legate de modalitatile prin care se calculeaza consumul lunar pentru fiecare locatie, plus informatii cu privire la plafonarea care se aplica in momentul de fata in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre un numar mare schimbari importante.

Contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență și modul de colectare a acesteia sunt stabilite prin Ordinul ANRE 123/2017. Contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență reprezintă o sumă datorată lunar de fiecare consumator de energie electrică, pentru promovarea și dezvoltarea producerii de energie în sistem de cogenerare de înaltă eficiență, în scopul creșterii eficienței energetice și al îmbunătățirii securității alimentării cu energie, pe piața de energie din România.

Furnizorii consumatorilor de pe teritoriul României facturează contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență consumatorilor cu care au încheiate contracte de furnizare a energiei electrice, pentru energia electrică livrată. Sumele colectate sunt apoi virate către Transelectrica.