Notificarea BRD Romania de ULTIMA ORA, Carduri CADOU eMAG date GRATIS Clientilor

Notificarea BRD Romania ULTIMA ORA Carduri CADOU eMAG date GRATIS Clientilor

BRD Romania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din toata Romania, anunta in mod oficial ceea ce le da gratuit clientilor din toata tara in momentul de fata, si vorbim despre carduri cadou eMAG pe care in mod garantat le primesc unii dintre clientii bancii, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la oferta.

BRD Romania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii care isi fac un card Zi cu Zi si se numara printre primii 100, vor primi in mod gratuit un card cadou eMAG in valoare de 150 de LEI, sau 300 de LEI, diferenta fiind data de tipul de card pe care clientii il fac la banca atunci cand activeaza contul.

In baza detaliilor pe care cei de la BRD le ofera, vorbim despre 100 de carduri cadou eMAG in valoare d 150 de LEI oferite pentru clientii care isi fac carduri Mastercard, si 100 de carduri cadou in valoare de 300 de LEI pentru cei care isi fac carduri Mastercard Gold, astfel ca alegerea ramane in final la clientul bancii.

BRD stie foarte bine cat de important este ca oricare dintre clientii sai sa aiba parte de cea mai buna experienta cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera, astfel ca decizia de a permite crearea acestor conturi este una buna, care nu ar trebui trecuta cu vederea in vreun fel de catre romani acum.

Cardul de Zi cu Zi îți aduce și mai multe avantaje: cont curent și card de debit cu administrare lunară gratuită, retrageri de numerar gratuite și nelimitate la orice bancomat din țară.

Fii printre primii 100 de clienți care-și iau 100% online pachetul Card de Zi cu Zi Mastercard sau pachetul Card Gold RON Matercard până pe 31.03.2023 și primești garantat un card cadou eMAG! Descoperă toate avantajele Cardului de Zi cu Zi pe website.