WhatsApp Pregateste o SURPRIZA Buna pentru iPhone si Android

whatsapp pregateste surpriza buna iphone android creator stickere

WhatsApp pregateste o surpriza foarte buna pentru miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca a hotarat sa faca in aplicatie o schimbare buna prin care sa ne ofere posibilitatea de a crea stickere pentru conversatii din imaginile pe care le avem, sau pe care le primim.

WhatsApp a implementat deja in versiunile beta ale aplicatiei pentru Android aceasta modificare foarte interesanta care ne permite sa facem stickere foarte rapid, iar in cadrul aplicatiei pentru iPhone abia a fost implementata aceasta modificare, pe care o puteti vedea chiar acum in imaginea de mai jos, facuta direct in aplicatie.

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a face aceste stickere multumita unei modificari din iOS 16 care ofera optiunea de a extrage subiectul unei imagini, si a il salva ca alta imagine, iar mai apoi putem transforma imaginea intr-un sticker, si putem expedia stickerul catre oricare alte persoane din conversatii.

Implementarea unui creator de stickere in cadrul WhatsApp Messenger este o idee foarte interesanta care ar trebui sa le ofere utilizatorilor mai multe optiuni pentru comunicarea cu oricare dintre persoanele cu care vorbesc in mod obisnuit, totul fiind gandit pentru a fi cat mai usor de utilizat de catre noi.

WhatsApp Messenger pregateste deasemenea si multe alte modificari extrem de interesante pentru iPhone si Android, insa ele sunt segmentate pe tot anul 2023, asa ca avem de asteptat pana in momentul in care vor fi disponibile in mod oficial, ele avand nevoie de testare inainte de a putea fi lansate in mod oficial pentru oameni.

whatsapp pregateste surpriza buna iphone android creator stickere