2 Anunturi DIGI Romania de IMPORTANTA MARE pentru Clientii Romani

2 Anunturi DIGI Romania IMPORTANTA MARE Clientii Romani

DIGI Romania ii anunta prin 2 anunturi foarte importante atat pe clientii din Romania, dar si pe restul romanilor, despre deciziile pe care le-a luat pentru noi, si care in momentul de fata se apropie de final, iar asta pentru ca ne aflam in ultimele zile in care mai putem profita de 2 promotii extrem de interesante.

DIGI Romania spune ca astazi se incheie promotia in baza careia putem sa beneficiem de o luna gratuita de acces la FILM NOW prin intermediul abonamentului de televiziune digitala pe care compania il ofera pentru romani, astfel ca merita sa ne uitam cu mare atentie la promotia care este in derulare.

Daca sunteti interesati de un abonament de internet, atunci cei de la DIGI spune ca mai avem tot doar astazi posibilitatea de a beneficia de o reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile, ceva ce nu se stie cand anume va mai fi disponibil, asa ca merita sa profitam de aceasta promotie cat mai este oferita.

DIGI deruleaza aceste campanii de cateva saptamani bune, astfel ca merita sa le avem in vedere in momentul de fata pentru ca nu se stie cand anume vor mai reveni, si ne va fi oferita posibilitatea de a avea preturi atat de mici pentru serviciile pe care cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania le ofera.

Azi se încheie promoția FILM NOW. Grăbește-te să-ți activezi extraopțiunea să prinzi prima lună fără cost, apoi plătești doar 3 lei pe lună. Bucură-te de oferta sezonului cu DIGI și Film Now să vezi cele mai bune filme.

Am dat startul ultimelor ore în care te poți bucura de oferta la net: 50% reducere x 6 luni la abonament nou sau upgrade. Prețurile încep de la 15 lei pe lună și îți aduc viteză, stabilitate și spațiu de stocare în DIGI Storage. Alege internetul potrivit pentru toate nevoile tale.