Imagine din WhatsApp care Arata o NEASTEPTATA Noutate in iPhone si Android

Imagine WhatsApp Arata NEASTEPTATA Noutate iPhone Android

WhatsApp are dezvaluit un nou secret cu o schimbare pe care se pregateste in mod oficial sa ne-o ofere, iar asta pentru ca vorbim despre o neasteptata noutate care va fi inclusa in iPhone si Android in curand, mai jos fiind dezvaluit faptul ca aplicatia va permite crearea de grupuri de conversatii temporare.

WhatsApp va lansa in curand aceste noi tipuri de grupuri pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o modificare descoperita intr-una dintre versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone, deci se lucreaza in mod activ la oferirea acestei functionalitati, in final.

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a crea grupuri de conversatii care au o perioada temporara de valabilitate, ele urmand a expira la o zi, o saptamana, sau o data setata de catre noi, o sectiune speciala in cadrul meniului cu informatii despre un grup urmand a ne oferi posibilitatea de a alege cat timp acesta va fi activ.

Deocamdata cei de la WhatsApp Messenger au un set limitat de optiuni dintre care putem alege cum dorim sa fie configurat un grup temporar de conversatii, insa pe masura ce va continua dezvoltarea acestei schimbari pentru iPhone si Android, vom avea, cel mai probabil, mai multe functionalitati oferite.

WhatsApp Messenger surprinde cu aceasta implementare, iar asta pentru ca pana acum compania americana din spatele platformei de mesagerie s-a concentrat doar pe mesaje temporare, insa iata ca utilizatorii de telefoane iPhone si Android vor avea mult mai mult decat atat oferit in mod oficial de catre americani.

Imagine WhatsApp Arata NEASTEPTATA Noutate iPhone Android temporar