Donald Trump ar fi Afirmat ca I-ar fi Permis Rusiei sa Ocupe Parti din Ucraina

Donald Trump ar fi Afirmat ca I-ar fi Permis Rusiei sa Ocupe Parti din Ucraina

Donald Trump, fostul presedinte al SUA, a afirmat ca daca inca era presedintele tarii, i-ar fi permis lui Vladimir Putin sa ocupe parti ale Ucrainei pentru a evita razboiul care se desfasoara de mai bine de 1 an de zile, ceea ce desigur ca a generat extrem de multe discutii in SUA, dar si in diverse alte zone de pe glob.

Donald Trump este cunoscut pentru opiniile sale radicale, dar si pentru deciziile controversate pe care le-a luat in perioada in care a fost presedintele SUA, insa iata ca istoria se desfasoara intr-un mod complet diferit, americanii oferind cel mai mare ajutor ucrainienilor din 24 februarie 2022 si pana acum.

“Trump a recunoscut într-un interviu pentru Fox News că ar fi putut „permite” Rusiei să ocupe anumite părți ale Ucrainei pentru a evita războiul, dar postul de televiziune a tăiat declarația fostului președinte al SUA.

“Asta fără să negociez măcar o înțelegere. Aș fi putut să negociez. În cel mai rău caz, aș fi putut să fac o înțelegere pentru a prelua ceva, sunt anumite zone care sunt zone vorbitoare de limbă rusă, sincer, dar ai fi putut să faci o înțelegere, „The Daily Beast citează citatul șters al lui Trump.

Brighton Beach este și o „zonă de limbă rusă”, poate Trump îi va oferi lui Putin împreună cu Alaska?”