Imaginile din WhatsApp care Arata Noutatile SECRETE pentru iPhone si Android

Imaginile WhatsApp Arata Noutatile SECRETE iPhone Android

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, ascunde multe secrete legate de noutatile care vor fi disponibile pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca in versiunile beta ale aplicatiei se testeaza multe noutati.

WhatsApp are dezvaluite astazi in imagini doua noutati importante care ne vor fi oferite de catre compania din spatele platformei, iar prima dintre ele are legatura cu includerea unui nou drawing tool pentru a crea desene, sau a modifica pozele pe care vrem sa le trimitem catre alte persoane, desenand pe ele.

WhatsApp are de foarte multa vreme o interfata de acest gen, ea fiind destul de complexa, pentru a ne permite sa editam imaginile asa cum dorim, insa avand in vedere ca orice poate fi imbunatatit, iata ca vedem noutati inclusiv pentru aceasta interfata, modificarile anumitor butoane facand totul mai usor de folosit.

Imaginile WhatsApp Arata Noutatile SECRETE iPhone Android drawing tool

Mai mult decat atat, cei de la WhatsApp Messenger refac interfata inclusiv pentru meniul care ne permite sa atasam diverse poze, clipuri video, documente, in mesajele pe care le trimitem catre alte persoane, si e bine sa vedeti cum va arata totul inainte ca noula interfata sa fie lansata in mod oficial pentru noi.

Imaginile WhatsApp Arata Noutatile SECRETE iPhone Android atasamente

WhatsApp Messenger lucreaza si la multe alte schimbari pentru iPhone si Android despre care inca nu s-a aflat, iar asta pentru ca unele sunt testate de catre inginerii sai in versiuni interne ale aplicatiei, iar abia apoi sunt incluse in versiunile beta publice, unde sunt descoperite si incep sa fie prezentate tuturor oamenilor.