Magazinele LIDL Romania au Anuntate SCHIMBARI Noi pentru Clientii Romani

Magazinele LIDL Romania Anuntate SCHIMBARI Noi Clientii Romani

LIDL Romania anunta noi schimbari pentru magazinele din toata tara, clientii romani fiind informati in legatura cu ceea ce se intampla in momentul de fata in tara, iar asta pentru ca deciziile care au fost anuntate vizeaza o serie noua de oferte speciale care sunt disponibile pentru noi incepand de acum, si exista destule pe care nu trebuie sa le ratam.

LIDL Romania aduce in prim-plan promotiile speciale care sunt disponibile sub forma de cupoane cu reduceri LIDL Plus, ele fiind oferite de catre lantul de supermarket-uri in cadrul aplicatiei cu acelasi nume pentru oricare dintre romanii care au facut un asemenea tip de card de fidelitate pana in acest moment.

Pentru a putea profita de aceste cupoane pe care LIDL le ofera, trebuie sa mergem in magazine si sa prezentam cuponul din aplicatie la casa de marcat, pentru a fi aplicata reducerea de care vrem sa profitam, fara acest cupon nefiind oferit vreun pret promotional, asa ca este extrem de important sa aveti in vedere acest lucru.

LIDL nu este la prima promotie de acest gen, si cu siguranta nu va fi ultima, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa profitati de preturile excelente care sunt disponibile pentru noi acum, mai ales ca ele sunt oferite doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci trebuie sa le aveti in vedere acum.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Mărcile tale preferate s-au întors la Lidl! Vezi cu ce te așteptăm de azi.