Anunturile WhatsApp pentru iPhone si Android, ce TREBUIE sa Stie Oamenii

Anunturile WhatsApp iPhone Android TREBUIE Stie Oamenii

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ii anunta pe miliardele de utilizatori cu telefoane iPhone si Android despre ceea ce ar trebui sa stie chiar in acest moment in legatura cu modalitatile in care putem controla ce se intampla in aplicatia de mesagerie.

WhatsApp le spune intr-o prima faza utilizatorilor de telefoane iPhone si Adnroid ca daca vor sa interzica adaugarea lor in grupuri de conversatii, au de ceva vreme la dispozitie o unealta foarte simpla care le permite sa faca acest lucru, in meniul de setari ea fiind foarte usor de accesat pentru a fi folosita de catre oricine doreste.

In cazul in care doriti sa stiti daca exista protectie pentru apeluri, mesaje, si nu doar atat, cei de la WhatsApp Messenger spun ca exista criptare integrala pe mai multe “straturi” pentru toate informatiile care sunt transmise prin intermediul platformei de mesagerie, iar mai multe detalii cu privire la asta aveti chiar mai jos.

WhatsApp Messenger ofera multiple sisteme pentru protejarea datelor oamenilor care folosesc platforma de pe iPhone si Android, insa desigur ca ne ofera inclusiv posibilitatea de a alege singuri cum sunt protejate datele noastre, astfel ca noi avem parte de un control ridicat asupra a ceea ce se intampla.

Invitați doar stilul de viață. Când vine vorba de grupuri, tu poți decide cine te poate adăuga. Aflați cum de pe site-ul nostru. Și dacă decideți vreodată că un grup nu este pentru dvs. – puteți oricând să părăsiți un grup fără a anunța pe toată lumea.

Mai mult este mai mult. Pe WhatsApp, există mai multe straturi care lucrează pentru a vă proteja, cum ar fi criptarea implicită de la capăt la capăt pentru toate chaturile și apelurile, mesajele care dispar și blocarea capturilor de ecran pentru vizualizare o singură dată, astfel încât să aveți întotdeauna controlul asupra chaturilor dvs.