Bombardamentele Rusiei au Afectat Major Ucraina, Volodimir Zelenski Confirma Problemele Reale

Bombardamentele Rusiei au Afectat Major Ucraina, Volodimir Zelenski Confirma Problemele Reale

Volodimir Zelenski vorbeste despre un nou atac extrem de puternic lansat de catre Rusia impotriva mai multor regiuni ale Ucrainei, vizand infrastructura energetica, iar din pacate au fost alsati foarte multi oameni fara curent electric in cursul zilei de ieri.

Volodimir Zelenski spune ca in continuare zonele cele mai grele sunt in Donbas, insa exista multe alte locatii in care soldatii armatei ucrainiene rezista in mod eroic in fata atacurilor constante lansate de catre armata rusa, dar situatia ramane in continuare extrem de grava.

“O altă încercare a statului terorist de a lupta împotriva civilizației a dus la întreruperi temporare de electricitate, căldură și apă în unele dintre regiunile și orașele noastre.

Cel mai dificil – Harkov, Regiunea Jytomyr. Nu este ușor la Odesa, în regiunea Dnipropetrovsk, la Kiev, în Zaporizhzhia. Echipaje de reparații, ingineri energetici, autorități locale, autorități centrale – toată lumea va lucra atâta timp cât va fi necesar pentru a restabili alimentarea cu energie în orașele și regiunile în care acum există probleme. Mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru asta.

Am arătat deja de ce este capabilă Ucraina. Și oricâte lucruri rele ar face Rusia, statul și poporul nostru tot nu vor fi în lanțuri. Nici rachetele, nici atrocitățile rusești nu vor ajuta în acest sens.

Vreau să mulțumesc astăzi tuturor soldaților Forțelor noastre Aeriene. Și mai ales brigăzilor 138 Dnipro, 160 Odesa și 208 rachete antiaeriene Herson, care s-au remarcat în apărarea împotriva acestui raid rusesc. Mulțumesc, războinici!

Mulțumim tuturor celor din lume care realizează cât de important este să acordăm protecție deplină cerului ucrainean și tuturor celor care sunt gata să ne ajute în garantarea vieții normale a oamenilor.

Slavă tuturor celor care luptă acum pentru Ucraina! Bakhmut, Avdiyivka, Kupyansk, Liman și întregul Donbas! Zaporizhzhia noastră, Nikopol, Regiunea Herson! Slavă tuturor celor care ne protejează Sumy, regiunea Cernihiv, regiunea Harkiv, toate orașele și comunitățile noastre și granița noastră!

Slavă fiecărui soldat ucrainean, al cărui curaj este viața Ucrainei! Veșnică și strălucitoare amintire tuturor celor care ne-au fost luați de acest război și Rusia! Nu există altă opțiune decât să câștigi. Glorie Ucrainei!”