Vestea E.ON de ULTIMA ORA Emisa Direct catre Toti Clientii din Romania

Vestea E.ON ULTIMA ORA Emisa Direct Toti Clientii Romania

E.ON a emis o veste de ultima ora direct catre toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca in imediata lor atentie este adusa ceva despre care trebuie sa stie toti, mai ales ca vorbim despre posibilitatea de a plati facturile cu cardul de energie direct din platforma pe care a facut-o Posta Romana in acest sens.

E.ON explica mai jos faptul ca, pe website-ul sau exista un ghid detaliat care ne invata cum sa platim factura emisa de catre companie folosind un card de energie, cei de la Posta Romana avand o platforma speciala care permite inregistrarea platilor, si prin care s-au platit deja sute de mii de facturi ale oamenilor.

Stiti deja ca E.ON Romania ne permite sa activam inclusiv factura electronica pentru a beneficia de rapiditatea cu care informatiile despre plati pot ajunge la noi, iar inclusiv aceasta poate fi folosita pentru a realiza o plata la Posta Romana folosind cardul de energie care este oferit de catre Guvernul Romaniei.

E.ON Romania nu este singura companie ale carei facturi le putem plati folosind un card de energie, si e important sa stiti acest lucru, iar asta pentru ca aceste carduri de energie contin 1.400 de LEI in 2023 pentru plata oricaror facturi emise de catre compania de energie, si va puteti folosi de ei in orice moment.

Ştim că plata facturii electronice cu cardul de energie ţi-a dat ceva bătai de cap. De aceea, am creat pe site o secţiune dedicată, unde îţi explicăm pas cu pas cum poţi achita online factura E.ON direct pe platforma Poştei Române, folosind cardul de energie.

Salveaza factura pe telefon sau laptop si achit-o folosind cardul de energie, direct de pe site-ul Postei Romane.