Anuntul Postei Romane Adus in ATENTIA Tututor Romanilor Azi

Anuntul Postei Romane Adus ATENTIA Tututor Romanilor Azi

Posta Romana a emis un anunt extrem de important pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor faptul ca deja au fost facute nu mai putin de 54.000 de solicitari de plata online pentru facturi de energie, folsind cardurile livrate de postasi.

Posta Romana are o platforma speciala prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a plati online facturile la energie folosind cardurile de energie, astfel ca dac aveti unul, e bine sa va uitati cu atentie la felul in care ele pot fi folosite.

54.000 de solicitări de plată online au fost înregistrate, până astăzi, în platforma de pe site-ul Companiei Naționale Poșta Română, dedicată plății facturilor la energie cu cardul de energie.

Alegând să plătești online, pentru familia ta sau pentru un vecin ori prieten, sunt evitate cozile de la oficiile poștale, o poți face de oriunde te afli, chiar și din mijlocul de transport în comun, cu care te deplasezi.

Pentru a preîntâmpina situațiile de refuz la plată, vă îndemnăm să înregistrați cererile și să depuneți actele conform recomandărilor publicate pe site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, dar și aici, pe pagina noastră de Facebook.

Nu uitați, dacă ați primit un e-mail prin care vi se aduce la cunoștință refuzul solicitării de plată, tot în el veți găsi și motivul. Remediați eroarea și reluați procedeul de înregistrare.