Masurile Netflix foarte IMPORTANTE Puse deja in Aplicare pentru Oameni

Masurile Netflix IMPORTANTE Puse Aplicare Oameni

Netflix a decis deja sa puna in aplicare o serie de masuri foarte importante pentru utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca incepand de zilele trecute au fost activate o serie de schimbari pentru aplicatiile folosite pe televizoare pentru accesarea platformei de mesagerie, ele vizand subtitrarile.

Netflix a hotarat ca utilizatorii de televizoare sa aiba in sfarsit posibilitatea de a modifica fontul subtitrarilor, dar si dimensiunea textului, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost oferit pentru televizoare, desi era disponibil pe website, de exemplu, deci masura este una foarte buna pentru cei care acceseaza platforma.

Netflix ofera aceasta schimbare, teoretic, pentru toti cei care folosesc platforma de mesagerie de pe un televizor, si daca utilizati subtitrari, atunci e important sa va uitati cu atentie la noile optiuni care sunt disponibile pentru toata lumea, deoarece incepand de acum putem sa controlam mai bine cum arata subtitarile.

Aplicatiile care faciliteaza accesul la platforma Netflix, fie ca sunt pentru televizoare, sau telefoane si tablete, sunt de obicei lansate de catre compania americana, si actualizate in mod constant de catre ea, astfel ca orice fel de schimbari importante sunt disponibile destul de rapid pentru abonatii din intreaga lume.

Netflix pregateste in momentul de fata multe noutati interesante pe partea de filme si seriale, urmatoarele luni urmand a ne aduce extrem de multe titluri care au fost anuntate, intr-o anumita masura, si doar zvonite, in alta, astfel ca ramane de vazut ce anume vom mai vedea oferit in cursul urmatoarelor luni.