IMAGINI cu DACIA Duster 3 in Teste pe Drumurile din Romania

IMAGINI DACIA Duster 3 Teste Drumurile Romania

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie a SUV-urilor pe care compania DACIA vrea sa le puna in vanzare in cursul anului 2024, apare in primele imagini surprinse pe drumurile din Romania, viitorul automobil fiind deja in teste pe drumurile din tara noastra inaintea unei presupuse prezentari care ar putea avea loc in luna septembrie.

DACIA Duster 3 este camuflata complet, asa cum e si normal pentru un automobil care inca nu a fost prezentat in mod oficial, insa chiar si asa, cateva dintre schimbarile importante sunt destul de usor vizibile in cazul noii masini care este asteptata de catre foarte multi oameni din intreaga lume acum.

IMAGINI cu DACIA Duster 3 in Teste pe Drumurile din Romania

DACIA Duster 3 va semana foarte mult cu modelul Bigster, ceva ce nu vine ca vreo surpriza prea mare, iar asta pentru ca inclusiv DACIA a dat de inteles ca vor exista multe asemanari intre cele doua modele de masini, chiar daca ele vor avea dimensiuni diferite, dar si preturi diferite, ceva care este usor de inteles.

IMAGINI DACIA Duster 3 Teste Drumurile Romania autostrada

Imaginile cu DACIA Duster 3 ne arata totusi ca masina va fi cu mult diferita fata de modelele care sunt la vanzare in momentul de fata, iar asta pentru ca se foloseste si o platforma noua, iar cei de la DACIA vor sa le ofere clientilor mai multe motive sa se uite cu interes la aceasta versiune noua, care va fi mai scumpa.

IMAGINI DACIA Duster 3 Teste Drumurile Romania autostrada pitesti

DACIA Duster 3 urmeaza sa foloseasca o noua platforma, si ar urma sa fie oferita inclusiv intr-o versiune hibrida, in momentul de fata estimandu-se ca prezentarea oficiala va avea loc in septembrie 2023, in timp ce lansarea ar putea fi programata pentru primavara anului 2024, desi nu se stie foarte clar cand.