Modificarile WhatsApp Lansate OFICIAL pentru iPhone si Android

Modificarile WhatsApp Lansate OFICIAL iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de oameni care-i folosesc in momentul de fata serviciile pe iPhone si Android in intreaga lume, a anuntat in mod oficial 2 noutati pe care a decis sa le lanseze, ele fiind descoperite de ceva vreme in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor pentru telefoane.

WhatsApp a anuntat in primul rand ca incepand de acum putem sa inregistran notite vocale, pe care mai apoi putem sa le partajam prin intermediul statusurilor, ceva ce unii dintre utilizatori cereau de ceva vreme, si dupa o lunga perioada de testare, iata ca aceasta modificare este acum disponibila oficial.

A doua noutate pe care WhatsApp Messenger ne-o ofera in mod oficial acum are legatura cu sistemul Picture-in-Picture din iOS, iar asta pentru ca el este disponibil in mod oficial, fiind extins pentru mai multe tipuri de dispozitive in momentul de fata, astfel ca si mai multa lume se va putea bucura de el.

WhatsApp Messenger mai pregateste deasemenea si alte schimbari importante pentru toata lumea in aceasta perioada, unele dintre ele fiind neasteptat de interesante, dar abia dupa ce vor trece prin perioada de testare in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android vor fi disponibile in mod oficial.

Prezentarea stării vocale – acum puteți înregistra o notă vocală și o puteți partaja la Stare. Accesați fila Stare > atingeți pictograma „creion” > țineți apăsată pictograma „microfon” pentru a înregistra. Cu suport pentru iOS Picture in Picture (PiP), acum puteți face mai multe sarcini în timpul unui apel WhatsApp fără ca videoclipul să fie întrerupt. Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!