ATENTIE! CEC Bank isi Anunta Clientii privind o Masura IMPORTANTA in Romania

cec bank notificari sms tranzactii conturi

CEC Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, isi anunta in mod oficial clientii in legatura cu masurile pe care le-a luat, si despre care trebuie sa stie, iar asta pentru ca oricine se poate bucura de posibilitatea de a activa serviciul de notificari prin SMS pentru conturile bancare pe care le are.

CEC Bank explica mai jos faptul ca oricine este dornic sa primeasca notificari prin SMS de fiecare data cand se face o tranzactie, sau cand se fac incasari, are posibilitatea de a activa un serviciu special care trimite mesaje de acest gen, astfel incat sa stim in orice moment ce se intampla cu banii pe care-i avem.

Puteti vedea mai jos mesajul pe care CEC Bank l-a publicat pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa profite de acest sistem, dar si pentru cei care il folosesc, pe website-ul sau existand mai multe informatii cu privire la utilitatea sa, iar dupa cum veti vedea si acolo, exista multe motive sa profitam de el.

CEC Bank ofera sisteme de acest gen pentru ca exista cerere din partea oamenilor pentru a avea la dispozitie sisteme care sa faciliteze posibilitatea de a fi informati in mod constant in legatura cu ceea ce se intampla in conturile noastre, insa desigur ca ele trebuie sa fie activate manual de catre noi, daca le vrem.

SMS-urile nu sunt doar despre ce e nou în viața prietenilor tăi, ci și despre ce e nou în contul tău bancar. Te pot ține la curent 24/7 cu situația bugetului: câți bani ai cheltuit cu fiecare tranzacție, câți ți-au mai rămas până la salariu sau alte încasări.