Vladimir Putin UIMESTE cu un Atac Lansat in Plin Razboi in Ucraina

Vladimir Putin UIMESTE Atac Lansat Plin Razboi Ucraina

Vladimir Putin continua sa uimeasca Europa cu un nou atac ingrijorator care a fost lansat in plin razboi intre Rusia si Ucraina, iar asta deoarece presedintele de la Kremlin sustine ca Ucraina ar fi in spatele atacului Nord Stream, desi Volodimir Zelenski a respins complet acest lucru, spunand ca statul nu e implicat.

Vladimir Putin spune ca SUA ar avea un interes ca prin conducta Nord Stream sa nu mai curga gaze naturale catre Europa, insa americanii au afirmat ca un grup pro-ucrainean ar fi atacat acea conducta, iar pana acum in mod public nu exista vreo informatie clara cu privire la persoanele care au fost implicate.

“O astfel de explozie, atât de puternică și la atâta adâncime, ar putea fi condusă doar de experți susținuți de întregul potențial al unui stat care dispune de tehnologii relevante. E o prostie pură. SUA au avut un motiv pentru a organiza explozia, au vrut să oprească livrările de gaze naturale rusești ieftine către Germania și să îi furnizeze gaze naturale lichefiate mai scumpe.

Europenii au pierdut o genă a independenței, a suveranității și a interesului național. Cu cât îi lovesc mai mult în nas sau în vârful capului, cu atât se îndoaie mai jos și cu atât zâmbesc mai larg.”